top of page

We don't make videos, we tell stories. 

Video is momenteel de populairste tool om een boodschap over te brengen. Google verkiest websites waar video content op te vinden is, sociale media zijn erdoor overspoeld. Als je vandaag relevant wil blijven als bedrijf en jouw merk of product in de spotlight wil zetten, dan is investeren in video de juiste keuze.

Ik geloof in een totaalaanpak. Een vrijblijvende kennismaking is essentieel om een beeld te krijgen van wat jij wilt en nodig hebt.

Jouw input is van onschatbare waarde, want het draait om jou, jouw bedrijf, jouw event of jouw product. We bedenken een concept en maken de nodige afspraken om te filmen. Je krijgt het eindproduct te zien en na eventuele aanpassingen is je video klaar op gelanceerd te worden. 

Maar daar stopt het niet. We denken samen na over de juiste manier om jouw video te promoten en passen de inhoud aan het gekozen kanaal aan. Dat wil zeggen dat je naast het eindproduct ook clips en snippets kan krijgen voor jouw sociale media kanalen. Denk aan stories en reels voor Instagram, Facebook of TikTok. Heb je hulp nodig om er een creatieve boodschap bij te bedenken? Wij schrijven aantrekkelijke copy die de kijker betovert om op play te drukken.

Portfolio

Portfolio
Video zoeken...
Promovideo sportclub

Promovideo sportclub

00:58
Video afspelen
Full Potential coaching

Full Potential coaching

01:21
Video afspelen
Strength House gym

Strength House gym

01:03
Video afspelen
bottom of page